Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Λίγα από πολλούς

Πως μπορείτε να υποστηρίξετε το IMC-Athens

Tο Ιndymedia Aθήνας είναι ένα εγχείρημα που στηρίζεται αποκλειστικά στην εθελοντική συνεισφορά των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό. Δεν έχουμε (ούτε ψάχνουμε) χορηγούς, δεν δεχόμαστε επιχορηγήσεις από κρατικούς και εμπορικούς φορείς και διαφημίσεις ποτέ δεν θα εμφανιστούν στο indy.

Παρόλα αυτά το ΙMC Athens, όπως οποιοδήποτε εγχείρημα έχει έξοδα. Σε γενικές γραμμές αυτά καλύπτονται από τις εισφορές των ανθρώπων που συμμετέχουν στη συλλογικότητα που το διαχείριζεται, αλλά πολλές φορές αυτό δεν αρκεί. Επιπλέον, θεωρούμε ότι η οικονομική συνιστώσα της λειτουργίας του indy, μπορεί και πρέπει και αυτή να αντιμετωπιστεί συμμετοχικά, όπως και η λειτουργία της ιστοσελίδας. Η λογική αυτή έχει αποδειχτεί ότι λειτουργεί, καθώς έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο πετυχημένες καμπάνιες οικονομικής ενίσχυσης για αγορές εξοπλισμού, με τη λογική του "λίγα από πολλούς".

Όποιος/α, λοιπόν, θέλει να συνεισφέρει με ένα μικρό ποσό στα λειτουργικά έξοδα του Athens Indymedia, ή να προσφέρει εξοπλισμό που δεν χρειάζεται (εξαρτήματα H/Υ, περιφερειακά - printers, scanner, κ.λ.π) μπορεί να επικοινωνήσει με την παρακάτω διεύθυνση

imc-athens-support@lists.indymedia.org



Μου αρέσει κ η κίνηση κ η δουλειά τους θα ακολουθήσουμε παρόμοια ιδεολογία απλά όλα τα θέματα μας είναι ανοιχτά για συζήτηση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου